Pályázat

A kedvezményezett neve: KARZOL-TRANS Nemzetközi Fuvarozás Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: Raktárkapacitás bővítés és modernizáció a Karzol Logisztikai Központban
A támogatás összege: 1 095 545 250 Ft
Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.1.2-21-2022-00046

A Karzol-Trans Kft. a támogatásnak köszönhetően fejleszteni tudja raktározási és tárolási szolgáltatásait.
A projekt elemei csarnoképítés, eszközbeszerzés, valamint egy energetikai beruházás. Az új raktárcsarnok egy különálló épületrészt fog alkotni logisztikai központunkon belül.Továbbá az új raktárcsarnok épületében egy hőszivattyús rendszer is telepítésre kerül.
A projektnek ezen túl részét képezi tárgyi eszköz beruházás is: automatizált anyagmozgatási rendszer speciális polcrendszerrel és targoncabeszerzések. Mindezek a fejlesztendő tevékenységünk szerves részét képezik. Az automatizált anyagmozgatási rendszer megvásárlása a hatékony tárolási kapacitások optimalizálása végett feltétlen szükséges. Az automatizálás mellett a raktározás elengedhetetlen kellékei a raklapszállítók, amiből több típust tervezünk beszerezni, melyek a polcrendszer különböző szintjén tárolt paletták be- és kitárolására szolgálnak.
A Karzol-Trans Kft. a támogatásnak köszönhetően képes lesz szolgáltatási színvonalát, valamint hatékonyságát növelni, amellyel versenyképesebbé válik a piacon.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.09.01.

 


Európai Regionális Fejlesztési Alap
VEKOP-1.2.6-20
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
A kedvezményezett neve: KARZOL-TRANS Nemzetközi Fuvarozás Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00035
A projekt címe: Ládamosó berendezés beszerzése a Karzol Logisztikai Központban
A projekt tervezett fizikai befejezése: 2021.06.01

A projekt során beszereztük a projekt tárgyát képező eszközöket, a ládamosó és a palettamosó berendezéseket, melyek üzembe helyezését követően, a göngyölegmosó tevékenységgel is bővült cégünk szolgáltatási palettája. Meglévő autóipari ügyfelünknek nyújtott, fuvarozási és raktározási szolgáltatáson felüli tevékenység megkezdésével, hatékonyabbá tehető az autógyár ellátási lánca. Eredményesebb lehet a göngyölegkezelés, ugyanis egy helyen történik annak tárolása, mosása, raktározása, valamint a gyárba szállítása is megoldott, ahol a tárolásra sokszor már nincs kapacitás, mivel minden hasznos teret elfoglal a gyártási üzemcsarnok.
A göngyöleg kezelésének teljes körű kiszervezése hatékonyabb gyártást és készletgazdálkodást eredményezhet, ami támogathatja a magyarországi autógyártást. A Karzol-Trans Kft-nél pedig újabb munkahelyeket teremtettünk a projekt segítségével bevezetett szolgáltatással.

A szerződött támogatás összege: 139,59 MILLIÓ FORINT
A támogatás mértéke: 64.044674 %
További információ kérhető: ifj. Joós Zoltán (cégvezető), info@karzol.hu

Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz