Pályázat

Európai Regionális Fejlesztési Alap
VEKOP-1.2.6-20
A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
A kedvezményezett neve: KARZOL-TRANS Nemzetközi Fuvarozás Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00035
A projekt címe: Ládamosó berendezés beszerzése a Karzol Logisztikai Központban
A projekt tervezett fizikai befejezése: 2021.06.01

A projekt során beszereztük a projekt tárgyát képező eszközöket, a ládamosó és a palettamosó berendezéseket, melyek üzembe helyezését követően, a göngyölegmosó tevékenységgel is bővült cégünk szolgáltatási palettája. Meglévő autóipari ügyfelünknek nyújtott, fuvarozási és raktározási szolgáltatáson felüli tevékenység megkezdésével, hatékonyabbá tehető az autógyár ellátási lánca. Eredményesebb lehet a göngyölegkezelés, ugyanis egy helyen történik annak tárolása, mosása, raktározása, valamint a gyárba szállítása is megoldott, ahol a tárolásra sokszor már nincs kapacitás, mivel minden hasznos teret elfoglal a gyártási üzemcsarnok.
A göngyöleg kezelésének teljes körű kiszervezése hatékonyabb gyártást és készletgazdálkodást eredményezhet, ami támogathatja a magyarországi autógyártást. A Karzol-Trans Kft-nél pedig újabb munkahelyeket teremtettünk a projekt segítségével bevezetett szolgáltatással.

A szerződött támogatás összege: 139,59 MILLIÓ FORINT
A támogatás mértéke: 64.044674 %
További információ kérhető: ifj. Joós Zoltán (cégvezető), info@karzol.hu

Széchenyi 2020