Karzol-Trans 1997-ben alakult, a cég menedzsmentje több mint 25 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi és belföldi fuvarozás területén.

A Karzol-Trans Kft. 100%-ban magyar tulajdonú. Mivel alapelvünk a kezdetektől fogva az volt, hogy megrendelőink elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk, ezért jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre mind járműflottánk, mind telephelyünk tekintetében.

A Karzol-Trans Kft vezetősége terveinek megvalósítása és a további fejlődés érdekében egy új, a XXI. században elvárható, kiemelkedő minőségű, a megrendelők igényeit teljes mértékben kiszolgáló telephely és logisztikai központ megépítését határozta el 2014-ben, megtartva a monori telephelyet a szerviz -és javítóbázisnak.

2016 augusztusában a székhely az ecseri új logisztikai bázisra költözött. 2016 decemberére a Karzol Logisztikai központ II.ütem keretein belül elkészült a 2000 m2-es raktárcsarnok, ami a III. ütem tervei szerint 5000 m2-re bővíthető.

Telephelyünk Ecseren található, 1000 m2 iroda területtel. Telephelyünk összterülete 15.000 m2.

Célunk, hogy üzleti partnereinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a fuvarozás területén, beleértve a gyorspostai fuvarok, hűtött áruk szállítása, műszaki cikkek
és reptéri transzferek szállítása.

A terület elhelyezkedése lehetőséget nyújt arra, hogy a saját tehergépjármű szerelvény állományunkon túl további fuvarozóknak biztosítsunk biztonságos parkolóhelyet és megállási lehetőséget.

Az új parkoló rendszerünk teljesíti a lehető legmagasabb biztonsági előírásokat is.
A Logisztikai Központ őrzését és védelmét 24 órás technikai védelemmel és folyamatos
emberi felügyelettel látjuk el.

Széchenyi 2020