Nemzetközi fuvarozás

Célunk, hogy korszerű nyerges vontatóinkkal megbízóink egyedi igényeit kiszolgálva pontosan és megbízhatóan juttassuk el a rakományt az Európai Unió tagállamain belül.
A társaság Ecseren és Monoron rendelkezik telephellyel. Monoron teljes körű gépjármű javítóbázis található, ami alkalmas mind a személygépjárművek mind a haszongépjárművek karbantartására és javítására, beleértve a gépjárművek mosását és a karosszériajavító műhelyt is.
Mindkét telephely rendelkezik AS24 gázolajtöltő állomással.
Specialitásunk légi szállítmányok expressz közúti fuvarozása, élelmiszerek és fagyasztott termékek szállítása, ezen felül a minőségi fuvarozás területén az érzékeny műszaki cikkek és időkritikus áruk szállítása. Veszélyes áru (ADR) közúti fuvarozásával is foglalkozunk.
Kiemelkedően magas CMR biztosítással rendelkezünk. GPS nyomkövető -és figyelmeztetőrendszerrel felszerelt szerelvények és valós idejű forgalom-menedzsment biztosítja a hatékony működést. Ügyelve a biztonságra, a járművek pánikgombbal vannak felszerelve. A zavartalan folyamatos működést 0-24 órás diszpécserszolgálatunk segíti. Járműveinket igény szerint két gépkocsivezetővel indítjuk, a szállítmány biztonsága és a tranzitidő csökkentése érdekében.
Tapasztalt, megbízható gépkocsivezető kollégáink fokozott gondossággal kezelik az érzékeny árukat is. Kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink folyamatos oktatására.
ISO 9001:2009 minőségügyi irányítási rendszerünk garantálja a folyamatos, magas színvonalú szolgáltatást.

Célállomások

Anglia
Belgium
Bulgária
Dánia
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
Lengyelország
Luxemburg
Németország
Olaszország
Románia
Spanyolország
Svájc
Szlovénia

Tagjai vagyunk

Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz