AZ ÉLVONALBAN: AAA MINŐSÍTÉSSEL A PÉNZÜGYI STABILITÁS CSÚCSÁN A KARZOL-TRANS KFT.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai így ezen tanúsítványra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a minősítés segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében.

A Dun & Bradstreet AAA minősítés nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat tükrözi, hanem azt is sugallja, hogy a jövőben a Karzol-Trans Kft. továbbra is meghatározó szereplője lesz a piacnak.

 

info@karzol.hu | 2024. március 05.

Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz